Ние ке Ве контактираме.
Име и Презиме
Телефонски Број
E-Mail
Време на Повик
Контакт
034 345 212; 077 933 433; 075 253 212; 070 349 521
Мапа

Dva Bisera Опции за соба

Пребарувај цени за достапни соби!
За хотелот:
Хотел "Два Бисера" е мал и интимен хотел кој се наоѓа во локалитетот Лагадин, оддалечен 8км од древниот град Охрид.
Хотелот има идеална место положба недалеку од езерскиот брег, а во близина на бројни кафулуња и спортски терени.

Dva Bisera Слики и Видеа

Почнувајќи од..
Најниска Цена и Дата
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Пријавете се за да ги добивате сите наши промотивни понуди на маил
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

.